PREMIERĂ. Prima mașină de Formula E prezentată în România, la Timișoara

formula e
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

ZF Group, în parteneriat cu Mahindra Racing, organizează în luna septembrie, la Timișoara, un eveniment în cadrul căruia va prezentată prima mașină de Formula E în România – Powered by ZF technology. La eveniment va fi prezent și fostul pilot de Formula 1, Nick Heidfeld, care a concurat în perioada 2000-2011 pentru echipe precum Gauloises Prost Peugeot, Sauber Petronas, Jordan Ford, BMW Williams, BMW Sauber sau Lotus Renault.

Mașina Mahindra va fi prezentată publicului în 24 septembrie, în fața Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica din Timișoara, în cadrul unor manifestări dedicate deschiderii anului universitar de la UPT ce se vor derula în perioada 23-25 septembrie.

Evenimentul în care va fi prezentată mașina Mahindra va fi precedat de o conferință la care primarul Dominic Fritz, rectorul UPT Florin Drăgan, Dirk Walliser – directorul Departamentului de Cercetare și Dezvoltare ZF și Sever Scridon – director al ZF Tech Centre din Timișoara vor împărtăși informații despre dezvoltarea Centrului de Tehnologie din România și contribuția acestuia la generația următoare a mobilității.

ZF a devenit partenerul tehnologic oficial al echipei Mahindra Racing Formula E în campionatul complet electric FIA Formula începând cu sezonul 2019-2020. În cadrul acestui parteneriat, ZF dezvoltă grupul motopropulsor, care include motor electric, invertor, electronică de putere și transmisie.

1000x100 (3)

Mașina de Formula E va fi prezentată la Timișoara de fostul pilot de Formula 1 Nick Heidfeld. Germanul a stat patru sezoane ca pilot la Mahindra Racing, în 2018 devenind consilier special și pilot oficial de rezervă al echipei.

ZF este al treilea cel mai mare furnizor din domeniul automotive din lume, aflat în topul Fortune 500. Compania oferă soluții complete de produse și software pentru producătorii de vehicule consacrați, dar și furnizorilor de servicii de transport și mobilitate nou-emergenți.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/