Casa Alex din Reșița se mută la casă nouă!

explo 1000x200

Mai mare, mai diversificați și mai aproape de clienți. Casa Alex din Reșița te așteaptă în noua locație! 

Vin în întâmpinarea clienților cu o multitudine de soluții și oferte la cele mai bune prețuri și de acum, te așteaptă și în noua casă situată pe Strada Timișoarei, Nr.4 (fostul Mercur), din Reșița.

Produsele mai diversificate și ofertele pe măsură atrag, deja ca un magnet, reșițenii și nu numai, care de bună vreme au renunțat la drumurile lungi și obositoare până în județul vecin pentru a-și face cumpărăturile. Și pentru că vorbim de oferte imbatabile, o dată cu sosirea noului anotimp și promoțiile sunt pe măsură. Intră pe site-ul www.casaalex.ro si descoperă noile promoții la produse specifice de sezon și nu numai! Vezi aici ofertele 👉https://casaalex.ro/index.php?route=product/special

De ce Casa Alex? Pentru că:

  •    C limat organizațional plăcut;
  •    A tenție la nevoile clientului;
  •    S ortimentarea magazinului cu o varietate de produse;
  •    A vantaje prin oferte competitive;
  •    A titudine proactivă;
  •    L ibertate în idei;
  •    E ficacitate;
  • e X periență de peste 28 ani.

whatsapp image 2022 09 01 at 15.53.25 (1)

Ramură a firmei Auto Alex, Casa Alex urmărește să îndeplinească, pas cu pas, aceste atribute, misiunea principală fiind dezvoltarea unei relații de lungă durată cu ei, clienții.

„Am decis să ne extindem gama de produse, dar și să schimbăm locația din Reșița, considerând-o mai aproape de clienții noștri, mult mai spațioasă acum și cu produse mai diversificate. Este afacerea noastră de suflet în care am depus toată energia, anii și efortul pentru a o crește, a o menține la standardele actuale și evident, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu toate soluțiile posibile. Nu facem rabat nici de la calitate și nici de la profesionalism, iar cred că acest lucru se vede deja în business.”,  a declarat, Alin Torma, administratorul Casei Alex.

whatsapp image 2022 09 01 at 15.53.26

Vino și tu în echipa Casa Alex Reșița!

Locație nouă și mai extinsă, desigur și o echipă în continuă creștere. Prin urmare, dacă vreți să fiți parte din povestea Casa Alex din Reșița, lăsați CV-ul pentru jobul de manipulant mărfuri. Adresa de contact este: olga.ignat@autoalex.ro sau pentru mai multe informații se poate apela și la numărul de telefon: 0730 166 103