Premieră națională: Pump track amenajat de Primăria Reșița în Parcul Tricolorului

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Pentru Reșița, vara aceasta a fost vara premierilor în materie de locuri de joacă pentru copii. După terenurile de baschet și de mini fotbal din parcurile Siderurgistului și Tricolorului, iată că, mai nou a apărut și un circuit de pump track, o premieră națională după cum sugerează primarul Ioan Popa.

Acesta este amplasat în Parcul Tricolorului și se adaugă noului joc de joacă pentru copii care cuprinde, între altele, o tiroliană. „În Parcul Tricolorului am făcut câteva operațiuni interesante în ultimele luni. Am realizat acel teren de baschet pe locația unde iarna va funcționa patinoarul, dar l-am făcut de așa manieră încât vara să se poată folosi în alt scop, pentru că pe perioada de vară era un teren pe care nu îl utiliza nimeni. Cu colegii mei de la Secția de Întreținere a Patrimoniului schimbăm și mobilierul de la locul de joacă, vom avea un loc de joacă aproape la fel ca cel din Parcul Siderurgistului“, a explicat primarul Reșiței.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Elementul-surpriză îl constituie amenajarea unui mini circuit de pump track, o noutate absolută nu doar pentru Reșița. „O premieră națională: Primăria Reșița este prima administrație publică care montează un pump track. Bicicliștii pot merge pe acest circuit doar din balansul corpului, fără să pedaleze, dacă ajung la un grad de perfecționare foarte bun, pot merge minute în șir pe bicicletă fără să dea din pedale absolut deloc, chiar dacă în principiu este o suprafață orizontală, doar prin balans. Este un element foarte utilizat de copii. Am văzut anul trecut când l-am avut închiriat aici, în centrul civic. Poate că cei de la Bike Attack l-au închiriat chiar ca să mă tenteze, au reușit să o facă, pentru că a fost plin de dimineață până seara“, a mai mărturisit Ioan Popa.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/