Premieră naţională la Ocna de Fier! (FOTO)

Micuţa comună cărăşeană este singura condusă de un fost fotbalist din prima ligă.

Petre Panescu (main foto), stopperul CSM Reşiţa, echipă care a evoluat doi ani în prima ligă, este de sâmbătă noul primar al comunei Ocna de Fier. Fostul primar al comunei mai stabilise şi el o premieră, demisionând la scurt timp după alegeri şi plecând să muncească în Germania, comuna fiind condusă apoi de un viceprimar. Panescu nu a fost orice jucător, ci tocmai unul dintre marcatorii Metalului, cel care a fost, apoi, suplinit de Cristi Chivu, chiar la debutul său în „Milanul” din Banat.

Candidat pe listele PNL, Petre Panescu a reușit să adune suficiente voturi cât să își poată alege viceprimarul, așa că partenerul și colegul său de partid Constantin Tarbuzan a fost ales viceprimar, după ce a depus jurământul în fața consilierilor locali și ai reprezentanților Instituției Prefectului. „Mandatul meu va fi unul dedicat cetăţeanului, dar şi acestei comune, care trebuie să prospere. Ca fotbalist, dar şi ca antrenor, am demonstrat că am capacităţi manageriale bune şi am avut mereu rezultate notabile, ceea ce voi face şi la primărie, unde voi lucra împreună cu toţi consilierii, indiferent de partid, pentru şi în interesul cetăţenilor”, a mai spus Panescu.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157667605365604″]

Constantin Tarbuzan, după o viaţă dedicată CET Reşiţa şi după zeci de ierni în care i-a încălzit pe reşiţeni, a ales să se retragă şi să facă echipă cu Petre Panescu, iar primele rezultate manageriale şi de promovare au şi apărut. Dar, despre acestea, veţi putea citi într-un alt articol de pe Express de Banat.

banner maxagro