Premieră medicală pe stil italian la Caransebeș. Mâna unui pacient, salvată după ce i-a fost implantată în burtă! IMAGINI ȘOCANTE!

untitled design set 970x90 px

O tehnică medicală inedită a fost pusă în aplicare la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Mâna unui bărbat a fost salvată prin introducerea membrului în burta pacientului, o procedură aplicată de specialiștii italieni.

Doctorul Singh Bhupinder, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă s-a făcut din nou remarcat printr-o minune. De această dată, este vorba despre un bărbat de 47 de ani care a ajuns la spital cu mâna sfărâmată între două lemne.

În această săptămână, medicul de origine indiană a operat un pacient cu un traumatism provocat prin strivirea/smulgerea la nivelul membrului superior stâng, cu amputația degetelor 1, 2 și 3, dar și defect de părți moi și cu expunerea oaselor metacarpiene 1, 2, 3, 4, 5. Doctorul Singh a efectuat o intervenție de un real succes, printr-o tehnică rar efectuată de plasticieni. Acoperirea defectului s-a realizat printr-o procedură numită „plastie italiană”. Procedeul în sine presupune ca, după repararea mâinii chirurgical, membrul să fie introdus în burta pacientului unde va sta peste 20 de zile pentru a se reface vascularizația, mai pe înțelesul tuturor, ne-a precizat managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, Mihaela Popovici:

publicitate ziar expresb 1000x100

„Pacienții care ajung pe mâinile «de aur» ale chirurgului plastician, disperați și speriați că vor rămâne invalizi pe viață, pleacă acasă fericiți că sunt, din nou, oameni normali. Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș se poate lăuda cu medici de elită, de un înalt profesionalism și, în ciuda problemelor financiare, actul medical este foarte bine practicat”, a menționat managerul spitalului din Caransebeș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/