Premieră la Reșița! Iluminatul festiv se aprinde cu un spectacol unic! Tonul sărbătorilor este dat de Dean Bowman

Reșițenii vor avea parte anul acesta de un spectacol memorabil în centrul orașului, cu prilejul aprinderii iluminatului festiv. Show-ul va dura 10 minute, dar administrația locală dă asigurări că va fi unul memorabil. Totodată, artistul Dean Bowman va susține un recital de colinde gospel în centrul civic, chiar în ajun de Moș Nicolae. 

Iluminatul festiv de sărbători va fi aprins în municipiul de pe Bârzava duminică, 5 decembrie. Momentul va fi precedat de un spectacol de lasere, organizat în premieră în oraș.

„Este un concept de spectacol ce include jocuri de lasere pe ritm de muzică și proiecții luminoase de mari dimensiuni. Show-ul va începe la ora 17.30 și va avea o durată de 10 minute. Acest moment va fi urmat de aprinderea luminilor, după care reșițenii vor putea asista la un recital de colinde gospel, susținut de artistul Dean Bowman, alături de corul Vision of Dreams. Întreg programul va avea loc în Centrul Civic și va fi transmis LIVE pe pagina de social media a Primăriei Reșița.”, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

Pentru a completa iluminatul de sărbători, municipalitatea a achiziționat anul acesta 4.000 de metri de șiruri luminoase cu care vor fi împodobiți o parte dintre platanii de pe aleea de promenadă, 30 de stâlpi și brazii din centrul civic și din Parcul Tricolorului. Costul este de circa 46.000 de lei, la care se adaugă aproximativ 49.000 de lei pentru firma Electroechipament din Reșița, care a montat elementele decorative. Nouă decorațiuni luminoase cu fixare transversală, cu dimensiunea de aproximativ 1 x 6 metri fiecare, au fost achiziționate pentru zona Triaj. Prețul plătit de administrația locală pentru acestea a fost de 50.000 de lei.

În ceea ce privește spectacolul laser, o premieră pentru reșițeni, cele 10 minute de jocuri de lumini pe muzică, pe o perdea generată de mașini de ceață și fum, a costat municipalitatea 25.000 de lei.