Primul Târg de nunți la Caransebeş

În premieră, în municipiul Caransebeș, are loc un târg de nunți. Acesta este organizat de o firmă din Timișoara, iar cei mai mulți dintre expozanți sunt tot din orașul de pe Bega. Acțiunea a început ieri și se încheie mâine. Organizatorii au pregătit și două concerte pentru vizitatori.

Carășenii pot lua parte în acest weekend la Târgul de nunți, care are loc la Caransebeș, la Restaurantul GeAS II, de pe strada Nicolae Bălcescu, nr 46. Peste 20 de firme, cele mai multe dintre acestea din Timișoara, au venit să le prezinte gugulanilor ofertele pentru sezonul de nunți din această vară. De la rochii de mirese, costume de bărbați, rochii de seară, sonorizare, firme foto-video, aranjamente florale, decorațiuni de sală și până la cofetării, restaurante și invitații de nuntă, oamenii le pot găsi pe toate, grupate intr-un un loc. Astfel că, în acest fel, pot scuti drumurile făcute la Timișoara.

„Am luat decizia să organizăm târgul aici, pentru că la Caransebeș, niciodată nu a avut loc o astfel de acțiune. În plus, la Timișoara, vin mulți tineri din zonă, ca să caute servicii și ne-am gândit să venim să le aduce mai aproape de ei”, a spus Ramona Domăneanț, organizatorul actiunii.

În ce îi privește pe caransebeșeni, aceștia sunt interesați în special de rochiile de miresă, costumele de miri, dar și de decorațiunile puse la dispoziție de expozanți. „Peste 200 de persoane au trecut până acum pragul reataurantului unde are loc targul. Aceasta se va încheia mâine seară”, a adăugat organizatorul.

Fără un trend anume, dar cu spectacole din plin
În ce privește trendul nunților pentru vara anului 2012, organizatorii spun că „orice este posibil”. Nu se ține cont de o culoare sau de un meniu anume. „Se folosește orice, în funcție de plăcerea și gustul fiecăruia”, spune Ramona Domăneanț.

Astăzi și mâine, vizitatorii târgului au parte de programe artistice. Astăzi, de la 18.30 trupa Prime va susține un concet, urmată de dansatorii trupei Relex, ambele din Timișoara. Mâine, de la ora 17.00 Ansamblul Doina Timișului, tot din Timișoara, va susține un spectacol. În plus, cei care vor vizita târgul trebuie să știe că pot degusta produsele de reastaurant și cofetărie.