Premieră la „C.D. Loga”, streetball organizat de Consiliul Școlar al Elevilor

po 1000x100px (3)

Din proprie inițiativă, din pasiune pentru sport și din dorința de a demonstra că se poate, elevii Colegiul Național C.D. Loga din Caransebeș au organizat în premieră Cupa școlii la baschet.

Potrivit elevului Dan Roșu, președintele Consiliului Școlar al Elevilor de la Colegiul Național ,,C.D. Loga”, turneul de o zi a fost foarte tentant pentru doritori, deși s-a perceput o taxă de înscriere, bani care au fost folosiți pentru premii: diplome, cupe și medalii. Elevii au lipsit de la școală și au stat mai toată ziua în sala de sport, pentru că s-a jucat în formații de trei sportivi atât de la gimnaziu, cât și de la liceu.

1000x200 dacus 02

„Turneul de streetball organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la școala noastră s-a desfășurat pe doua categorii de vârstă, gimnaziu și liceu. Startul a fost luat de 8 echipe de gimnaziu și 10 echipe de liceu. La gimnaziu, locul I a fost câștigat de echipa clasei a VIII-a G, care a fost urmată pe podium de echipele claselor a VII-a G și a VII-a A. La liceu, după mai multe meciuri pline de entuziasm, locul I a fost câștigat de echipa clasei a XII-a Mate-Info, care a oferit și MVP-ul turneului (Ivan Hodovici). Următoarele locuri au fost ocupate de echipa clasei a X-a Mate-Info, locul II, și oaspeții turneului, elevii claselor a XI-a din Colegiul National ,,Traian Doda”, locul III. Am considerat că participanții au avut parte de o zi plină de bucurii și entuziasm și cred că această acțiune nu va fi singulară”, ne-a precizat Dan Roșu.

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px