Premiera „altfel” a Topului Firmelor din județul Timiș are loc în această seară

Sediul Camerei de Comert si Agricultura din Timisoara
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Topul Firmelor din județul Timiș pentru anul 2019 va fi transmis vineri, 4 decembrie 2020, de la ora 19.00, pe postul regional de televiziune Europa Nova, pe pagina de Facebook a CCIA Timiș și pe principalele platforme on-line și pagini de Facebook ale publicațiilor partenere ale evenimentului.

Organizat de 27 de ani de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș,  Gala Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș a devenit un eveniment de referință în vestul țării, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri.

Laureații sunt stabiliți pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată de firme în exercițiul financiar precedent. Clasamentul pentru anul 2019 reunește 10.974 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 32.297 care au depus bilanțul contabil pentru exercițiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidențiate 1.826 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii de activitate, grupe (conform codului CAEN) şi  clase de mărime. Totodată, 190 firme care în ultimii nouă ani s-au clasat pe unul din primele trei locuri în Top sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde premii și distincții speciale pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate.

Aflat la prima ediție, TROFEUL DE EXCELENȚĂ „NUNC OPERA OMNIA” se acordă unor personalități marcante ale județului care promovează valorile țării dincolo de hotare. Astfel, în semn de prețuire a unei vieți pusă în slujba Omului și a științei medicale, de recunoaștere a unei activități de excepție în prevenirea și reabilitarea cardiovasculară, CCIA Timiș acordă acest trofeu prof.univ.dr. Dan Gaiță, primul român ales în Comitetul Director al Societății Europene de Cardiologie. În baza parteneriatului tradițional cu administrația publică locală  în domeniul promovării sănătăţii şi educaţiei pentru sănătate, trofeul este înmânat de Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Pentru a 5-a oară consecutiv, CCIA Timiș acordă TROFEUL DE  EXCELENȚĂ PENTRU RESPONSABILITATE SOCIALĂ ÎN COMUNITATE. Anul acesta, importanta distincție merge spre Clinicile MEDICI’S Timișoara, pentru implicarea constantă în campanii sociale și umanitare de mare anvergură care au schimbat atitudini și mentalități și s-au finalizat cu atragerea de importante fonduri, cu efecte ample în comunitate. Trofeul va fi înmânat dr. Adrian Bădescu, fondator și director general al Clinicilor Medici’s de către rectorul Universității de Vest Timișoara, Marilen Pirtea.

TROFEUL DE EXCELENȚĂ „INVEST IN TIMIȘ”, acordat principalilor investitori străini ai județului cu contribuție directă în economie, este acordat unor companii cu capital străin pentru cel mai mare număr de angajați și pentru promovarea antreprenoriatului și a unei puternice culturi corporatiste. Acestea sunt: PROFI ROM FOODlanțul de supermarketuri și magazine de proximitate cu cea mai mare extindere geografică și cei mai mulți angajați (acționarul majoritar al Profi Rom Food este din Luxemburg, țară care ocupă locul I în topul investitorilor străini din județul Timiș, după valoarea capitalului social), ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA – una dintre cele mai mari investiţii realizate de firmele italiene în județul Timiș și KROMBERG& SCHUBERT ROMANIA – parte a unui concern internaţional leader în furnizarea de sisteme de cablaje electrice pentru industria automotive. Distincțiile vor fi înmânate de Alin Nica, președintele CJ Timiș, Niccolò Maso – consul onorific al Italiei la Timișoara și Georg Bardeau – consul onorific al Republicii Austria la Timișoara.

1000x100 (3)

CCIA Timiș este unul dintre cei mai activi solicitanți eligibili și beneficiari ai Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, program ce are în vedere valorizarea capitalului uman ca resursă pentru o dezvoltare sustenabilă în viitor. Unul din rezultatele notabile obținute prin cele patru proiecte derulate în cadrul acest program este înființarea a 59 de start-up-uri. Pentru 4 dintre acestea, care au reușit să își înceapă activitatea economică și să obțină venituri conform obiectivelor asumate în planurile de afaceri, CCIAT acordă DIPLOMA DE MERIT PENTRU O POVESTE DE SUCCES: Mindfulness Therapy, Anastasia Internațional, Camera Pictures și LowByte Software. Premiile sunt înmânate de Octavian Culda, director al Departamentului de Programe de Dezvoltare, Finanțare și Consultanță al CCIAT și Daiana Buzatu, manager de proiect.   

Ceremonia de premiere a Topului Firmelor din județul Timiș va fi deschisă de Florica Chiriță, președinte executiv al CCIAT. Vor rosti mesaje de salut prefectul de Timiș Liliana Oneț, Alin NICA și Dominic Fritz, primarul Timișoarei. Un mesaj video va transmite Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.

Ceremonia de premiere va fi deschisă de artiștii lirici ai Operei Naționale Române Timișoara – Vasile Bădescu, Cosmin Borlovan și Marius Zaharia, acompaniați la pian de Angela Balici. Un inedit moment de balet va fi interpretat de Maria-Lorena Sitariu. La doar 11 ani, Maria are un palmares impresionant de premii internaționale, iar anul acesta participarea la DanceStar Qualifications Online i-a adus calificarea în Liga A a Profesioniștilor și un merituos loc între primii 15 dansatori din lume.

Închiderea Galei este marcată de un tablou simbolic, cel al păsării Phoenix care renaşte din propria cenuşă, interpretat de dansatorii Clubului de dans Magnum Team: Matei Denis, Iovănaș Iana și Boariu Alexandru, în coregrafia lui Raul Avram.

Parteneri oficiali ai Topului Firmelor din județul Timiș sunt: Tamo-Ko Development, Autoclub, Garanti BBVA, Business Saga, Rigid Construct, Fornetti România, Euroccoper, Maxagro, Medici’s, Profi Rom Food, Cons Electrificarea Instal, Iulius Town, Vodafone Business, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare Agricolă Lovrin, CEC Bank, Timișoreana-Ursus Breweries, Telekom, Unicredit Bank și CertSign.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/