Pregătiți pentru viață! Tabere de weekend pentru copiii nevoiași

pensiune casa ecologica baile herculane 1
Cuib de vise 1000x100

Casa de Cultură Studențească din Reșița, în colaborare cu DGASPC Caraș-Severin, organizează proiectul „Pregătiți pentru viață” prin care 90 de copii nevoiași se vor bucura de tabere de weekend.

Casa de Cultură Studențească din Reșița, sub egida Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, organizează proiectul intitulat „Pregătiți pentru viață”. Acesta se va desfășura în două etape, în perioadele 22 – 24 septembrie și 6 – 8 octombrie.

Proiectul vizează organizarea unor tabere de weekend special concepute pentru copii cu vârsta de peste 14 ani provenind atât din sistemul de protecție specială, cât și din familii vulnerabile din comunitate. Acesta se adresează în special copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate, celor orfani de unul sau ambii părinți, precum și tinerilor care au traversat diverse traume sau abuzuri.

publicitate si promovare in ziar

A fost alocat un total de 110 locuri, (90 de copii, 10 însoțitori, 10 formatori/voluntari/animatori), astfel încât cât mai mulți tineri să beneficieze de această oportunitate.

Tabăra se va desfășura la Pensiunea Casa Ecologică din Băile Herculane. Aici copiii vor avea șansa să participe la activități recreative și de relaxare, dar și la sesiuni coordonate de specialiști în domeniul psihologiei, care vor contribui la dezvoltarea și întărirea lor emoțională și socială.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01