Pregătiri pentru deschiderea sezonului turistic la Băile Herculane

Administrația publică locală din Băile Herculane se pregătește de deschiderea sezonului turistic, chiar dacă, deocamdată Guvernul nu a înaintat o dată exactă. Dacă se poate face baie în aer liber trebuie oferite condiții, este de părere primarul Cristian Miclău.

În acest context reprezentanți ai unității administrative alături de angajați ai hotelului Roman au efectuat lucrări de igienizare și curățare a cădițelor cu apă termală în aer liber, de lângă hotelul Roman.

Mulțumim conducerii și angajaților Hotelului Roman pentru implicarea în curățarea bazinelor aflate în proximitatea complexului hotelier, acum, după ieșirea din starea de urgență, pentru a putea fi folosite în condiții optime de viitorii turiști, bineînțeles de îndată ce acest lucru va fi posibil”, menționează primarul Cristian Miclău.

Edilul orașului stațiune de pe Valea Cernei face și un apel către cei care vor folosi aceste cădițe pentru a păstra ordinea și curățenia din jurul lor, iar cei care sesizează nereguli trebuie să le aducă imediat la cunoștința autorităților.

CITEȘTE ȘI:

Zona cădițelor din Băile Herculane, transformată radical! Ce planuri există pentru unul dintre cele mai vizitate locuri din stațiune?