A murit nevinovat! Viteza excesivă face o nouă victimă pe Drumul European E 70

În această dimineață un grav accident de circulație s-a produs pe Drumul European E 70 în zona localității Sadova Veche. 3 autoturisme au fost implicate, iar o persoană și-a pierdut viața. 

În urma impactul au intervenit două ambulanțe pentru acordarea primului ajutor, iar o persoană care s-a aflat încarcerată a fost transportată imediat la Spitalul din Caransebeș, însă a pierdut lupta cu viața. În cele trei autoturisme s-au aflat 9 persoane, din care șoferul mașinii lovite în plin a decedat în drum spre spital, iar trei persoane au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate, de asemenea la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, cu cea de-a doua ambulanță.

Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Băile Herculane, un conducător auto nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, derapând și pătrunzând pe sensul opus, unde a lovit în partea stângă un alt autoturism, pe care l-a proiectat pe spațiul verde de pe marginea drumului. În urma coliziunii, autoturismul care venea dinspre Caransebes a rămas perpendicular pe banda aferentă sensului de mers Orșova-Caransebeș, fiind lovit în partea dreaptă de un al treilea autoturism, care circula pe acel sens de mers. În urma coliziunii, a rezultat decesul conducatorul autoturismului proiectat în exteriorul părții carosabile și rănirea ușoară a altor 3 pasageri.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În acest moment, traficul rutier se desfășoară dirijat, pe sensul de mers Caransebes-Băile Herculane. Se efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Polițiștii vor continua cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.