Pregătiri intense pentru Târgul Mărțișorului!

La fel ca în fiecare an, bocșenii se pregătesc să sărbătorească sensibilitatea, frumosul și să aducă tradiția în prim-plan.

Locuitorii Bocșei, ca orice iubitori de viaţă, invită amatorii de suveniruri și iubitorii de simboluri la Târgul Mărțișorului. Evenimentul  va avea loc în zilele de luni, 29 februarie, și marți, 1 Martie, la Casa Orășenească de Cultură, începând cu ora 10.00.

Vor expune spre vânzare mărțișoare și felicitări pentru 1 şi 8 Martie elevi și preșcolari din toate instituțiile de învățământ din localitatea Bocșa, dar şi persoane fizice cu produse hand made, noi sau vechi.

Dacă Dragobetele este Cap de Primăvară, Mărțișorul înseamnă Funia Vieții, alb și roșu, puritate și sânge, înseamnă de fapt… viață, iar această perioadă de trecere de la iarnă la primăvară este de fapt o perioadă a iubirii! Așadar, dacă doriți un mărțișor special pentru cei dragi, care să conțină și toată dragostea unui copil, vizitați târgului nostru!”, a declarat Ioan Liuț, directorul Casei Orășenești de Cultură Bocșa. Intrarea este liberă!