Pregătiri în toi pentru un mega-spectacol! Cât plătesc comercianții pentru a participa la „Ruga de la Oraș”?

Vremea ce se anunță în aceste zile la Caransebeș ar putea strica socotelile organizatorilor manifestării „Ruga de la Oraș”. Cu toate acestea, se fac ultimele aranjamente pentru ca tradiționala acțiune să se desfășoare în condiții optime.

Manifestarea cu caracter tradițional religios, dar și cultural, care include și hramul Catedralei Episcopale „Învierea Domnului”, se va desfășura în acest an în Centrul Civic, pentru care s-au aprobat, în cadrul ședinței Consiliului Local, tarifele pentru desfășurarea activității de alimentație publică.

Astfel, pentru închirierea unui amplasament de 100 metri pătrați, se va plăti un preț de 5.000 de lei, iar pentru 20 de metri pătrați, 1.500 de lei. Pentru comerț cu amănuntul, micii comercianți și meșteșugarii vor plăti pentru un amplasament de 18 metri pătrați 1.200 de lei, pentru 12 metri pătrați – 700 de lei, iar pentru 6 metri pătrați – 400 de lei. Cei care au preferat să-și expună marfa în căsuțele de lemn plătesc 150 de lei. Parcurile de distracție sunt cotate la alte prețuri, întrucât întinderea lor este mult mai amplă, astfel că pentru 200 de metri pătrați se achită 4.000 de lei, iar pentru 100 de metri pătrați – 2.000 de lei. La toate aceste taxe se adaugă taxa pentru furnizarea energiei electrice, care se va încasa la tarifele ENEL.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

CITEȘTE ȘI: BUG Mafia, concert seismic la Caransebeș! La „Ruga de la Oraș”!

Încasările obținute din aceste taxe se vor constitui venituri la bugetul Casei de Cultură, urmând a fi folosite pentru plata prestațiilor artistice din cadrul Serbărilor Cetății și a altor manifestări culturale ulterioare.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/