Prefectul Matei Lupu îi forţează mâna şefei CJAS Mirela Zeman! Pentru a debloca centrele medicale de permanență!

Prefectul Matei Lupu a convocat conducerea CJAS Caraș-Severin pentru a discuta revitalizarea activității centrelor de permanență din județ.

Convocarea a fost făcută de prefect pentru azi, la prima oră. „Chiar înainte de ședința Colegiului Prefectural ne vom întâlni pentru a rezolva această problemă. Așteptăm deja, de la minister, banii pe lunile mai și iunie”, spune Matei Lupu. Mai mult, acesta subliniază că se poate semna contractul cu toate centrele de permanență, inclusiv cele inaugurate la începutul anului, Ministerul Sănătății dând asigurări că, la rectificarea bugetară, vor veni fondurile necesare pentru toate centrele de permanență.

CITEŞTE ŞI: Caraş-Severinul este ultimul judeţ din țară care ține centrele de permanență închise!

De altfel, și în celelalte județe situația a fost rezolvată în același mod, doar la Caraș-Severin președinta Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Mirela Zeman, a considerat că este ilegal și că nu se poate semna contractul cu centrele de permanență. Deh, a mai făcut ceva economie la buget cu toate aceste zile în care pe centrele de permanență tronează lacătul. Căci unii manageri se pot gândi doar la bani, nu și la oameni, se pare…