Prefectul Matei Lupu, față în față cu locuitorii din Bozovici

Matei Lupu, cel care reprezintă Guvernul României în județul Caraș-Severin, va merge la Bozovici pentru a afla care sunt problemele locuitorilor din zonă. Cei care doresc să stea de vorbă cu prefectul trebuie să se înscrie personal în audiență.

La mijlocul săptămânii viitoare, miercuri, 20 martie, de la ora 11, prefectul Matei Lupu se va afla în comuna Bozovici, la biblioteca Primăriei, acolo unde locuitorii din Valea Almăjului îi vor putea prezenta problemele cu care se confruntă.

Pentru întâlnirea cu reprezentantul Guvernului, doritorii trebuie să se înscrie în zilele până la data audienţei, între orele 8.30 şi 15.30, la secretariatul Primăriei Comunei Bozovici (etajul I).

De asemenea, la numărul de telefon 0255-210459 (luni, marţi și joi, între orele 8.30 – 16.00, miercuri, între 8.30 – 18.00, și vineri, între 8.30 – 13.30), personalul specializat din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Prefecturii va prelua datele de contact ale petenților, dar şi problematica pe care aceștia doresc să o abordeze în întâlnirea cu prefectul județului.