UPDATE. Prefectul Matei Lupu ascultă problemele locuitorilor din Oravița

Prefectul județului Caraș-Severin merge la Oravița pentru a sta de vorbă cu cetățenii despre problemele cu care aceștia se confruntă. Locuitorii se pot înscrie în audiență pentru întâlnirea de joi cu reprezentantul Guvernului în teritoriu.

Matei Lupu va fi prezent joi, 30 august, la Oravița, continuând astfel audiențele în teritoriu. Întâlnirea cu prefectul va avea loc în sala de ședințe a Consiliului Local (etajul I) din sediul Primăriei Oraviţa, cu începere de la ora 11.

Doritorii se mai pot înscrie personal astăzi și mâine, între orele 8.30 și 15.30 la secretariatul Primăriei.

De asemenea, înscrierile se pot face și la numărul de telefon 0255 210 459. „Consilieri din cadrul Compartimentului Comunicare, Informare și Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului vor consemna datele de contact ale cetăţenilor interesaţi, dar şi problematica la care doresc să se refere în întâlnirea cu reprezentantul Guvernului în teritoriu”, informează Instituția Prefectului. Programarea telefonică se poate face astăzi, între orele 8.30 și 16.00 sau miercuri, între orele 8.30 și 18.00.

UPDATE – miercuri, ora 9.45

Întâlnirea cu prefectul Matei Lupu la Oravița s-a amânat pentru vineri, la ora 11. Și asta pentru că joi, 30 august, la sediul Ministerului Afacerilor Interne are loc o şedinţă în sistem de videoconferinţă cu prefecţii judeţelor.

Așadar, cei care doresc să discute cu prefectul se pot înscrie în audiență inclusiv joi, la secretariatul Primăriei Oravița, între orele 8.30 şi 15.30 sau telefonic astăzi, între orele 8.30 și 18.00 şi joi între orele 8.30 și 16.00.