Alertă pentru Cod Galben!

Prognoza meteo pentru aceste zile anunţă ploi, ninsori și vânt puternic. Tocmai pentru că județul va intra sub atenţionare de cod galben de ninsori, prefectul Silviu Hurduzeu pregătește colegii celorlalte instituții pentru zăpada ce urmează.

În cadrul ședinței Colegiului Prefectural, Silviu Hurduzeu a încheiat întâlnirea prin rugămintea adresată tuturor unităților M.A.I să fie pregătite pentru orice situație neprevăzută creată de condițiile meteo, situații tot mai dese în ultima perioadă.

Conform prognozei, cantitățile de precipitații nu ar fi foarte mari, dar de cele mai multe ori am avut surprize și ninsorile au depășit așteptările. Tocmai de aceea, aș dori să vă rog să pregătiți toate cele necesare în cazul în care acest cod galben va fi mai mult decât a fost anunțat”, declara prefectul județului la finalul ședinței de astăzi.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Codul galben începe de astăzi de la ora 18:00 și se va încheia mâine dimineață. Pe parcursul acestei perioade se așteaptă ploi, ce se vor transforma în ninsori, și vânt puternic în tot județul Caraș-Severin.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/