Prefectul Gâfu, doar o „portavoce nefericită și dezacordată”!

explo 1000x200

Trimis de reprezentantul Guvernului Orban în Caraș-Severin să ia lecții de administrație publică locală, primarul Caransebeșului îi arată obrazul, sugerându-i să-și vadă lungul nasului pentru că ar fi ultimul în măsură să vorbească despre așa ceva!

Felix Borcean spune că l-a considerat prieten pe Cristian Gâfu și tocmai din acest motiv a încercat să-și cenzureze replicile. Mai mult decât atât, consideră că prefectul e doar cel care transmite mesajele lui Marcel Vela. „Dumnealui e doar o portavoce nefericită și dezacordată a celui care l-a zămislit în această înaltă și plină de responsabilități demnitate”, a explicat Borcean, la scurt timp după ce prefectul îl atacase public pe tema schimbărilor de la nivelul managementului Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Felix Borcean a ținut să demonteze mai întâi câteva afirmații false lansate de cei care abia au așteptat să scape de managerul Adrian Cican și care abia așteaptă să scape și de actualul primar al Caransebeșului: „Managerul interimar Călin Grozăvescu este un fost coleg de liceu de-al meu și niciodată și cu niciun motiv nu am făcut afirmații defăimătoare la adresa lui, ba dimpotrivă îl consider una dintre cele mai inteligente și profesioniste persoane pe care eu le cunosc. Nu m-a deranjat numirea sa, ci destituirea lui Adrian Cican!”

Referitor la reproșul că nu a organizat concurs la spitalul din Caransebeș pentru funcția de manager, pe care Adrian Cican ar fi putut s-o ocupe dacă este atât de competent cum se spune, Borcean l-a trimis pe Gâfu la Reșița. La Spitalul Județean de Urgență! Acolo, Alina Stancovici, manager în urma unui concurs, a fost suspendată din funcție și trimisă acasă fără vreo sursă de venit! „Același tăvălug liberal a strivit managerul Spitalului Județean Reșița, suspendându-l, la fel, fără niciun motiv. Ca să nu mai pomenim de directorul DSP Caraș-Severin, ale cărui singure defecte au fost neapartenența politică și bunul simț exagerat”, a subliniat Felix Borcean, amintindu-i totodată prefectului Cristian Gâfu ce-i spunea nu cu mult timp în urmă: „Felix, tu ești mai liberal ca mulți din partid!”