Prefectul Gâfu confirmă: Mocioalcă a mai făcut un viceprimar!

Stânga câștigă tot mai mult teren în Caraș-Severin. După ce l-a dat pe noul primar al Bocșei, acum și-a instalat viceprimar în comuna Fârliug!

Ion Mocioalcă îi pune tot mai des la aceeași masă pe social-democrați cu foștii săi colegi din Pro România, dar și cu oamenii lui Ionuț Popovici, din PMP, astfel că stânga e tot mai puternică în județ și pune mâna pe funcții importante, unele chiar dintre cele ce le-au aparținut liberalilor, cum e cazul Primăriei Bocșa. La Fârliug, Prefectura Caraș-Severin tocmai a confirmat că Petru Marcu, de la Pro România, a fost ales, cu respectarea prevederilor legale, viceprimar al comunei. Liberalii contestaseră legalitatea ședinței Consiliului Local din data de 26 iunie, în cadrul căreia consilierul local al Pro România primise votul majorității pentru a ocupa funcția de viceprimar. „S-a procedat la exercitarea controlului de legalitate cu privire la Hotărârea Consiliului Local al comunei Fârliug Nr.40/26.06.2021 și, în urma verificării, s-a constatat că aceasta întrunește condițiile de legalitate.”, a transmis Instituția Prefectului.

Ca atare, în ciuda opoziției liberalilor de la Fârliug, Petru Marcu e viceprimar cu acte în regulă, iar stânga are majoritate în Consiliul Local.