Prefectul Florenţa Albu şi primarul Nelu Popa îşi vor pasa din nou polonicul

explo 1000x200

Încurajat de succesul anului trecut, Clubul Lions Reșița iese și anul acesta la Zilele Reșiței cu gulaș și alte bunătățuri, cu scopul strângerii de bani pentru asociațiile caritabile din oraș.

Și în acest an personalităţi din Reşiţa servesc în scop caritabil. De Zilele Reşiţei, Lions Club Reşiţa Montană reia campania caritabilă, în sprijinul copiilor proveniţi din familii defavorizate. Astfel, în zilele de sâmbătă, 1 iulie, şi duminică, 2 iulie, membrii Clubului vor fi prezenţi în Parcul Tricolorului din Reşiţa cu un stand la care vor servi gulaş vânătoresc şi diferite produse alimentare. Încasările vor fi donate copiilor aflaţi în grija Fundaţiei Humanitas Pro Deo.

Sâmbătă, 1 iulie, de la ora 18.00, în Parcul Tricolorului, şi-au anunţat prezenţa, printre alţii, la standul Clubului, pentru a fi de serviciu la cazanul cu gulaş, prefectul judeţului Caraş-Severin, Florenţa Albu, consilierul local Silvia Chivari, prorectorul Universităţii „Eftimie Murgu” din Reşiţa, Cristian Chioncel, comisarul-şef de poliţie Dan Bortiş.

Duminică, 2 iulie, tot de la ora 18.00, vor fi de serviciu la cazan primarul Reşiţei, Nelu Popa, viceprimarul Adrian Dacica, dr. Felicia Quint, preşedinta Lions Onix Reşiţa.

„Cu acest prilej, Lions Club Reşiţa Montană face apel şi la alte personalităţi din Reşiţa şi din Caraş-Severin să vină să servească la cazanul cu gulaş, sub deviza: «Serveşte cu suflet, dăruieşte din inimă!»”, spune Ovidiu Almăjan, noul președinte al Lions Club Reșița Montană.