Prefectul de Timiș își lasă mașina roșie în parcare și revine la cea de serviciu. Activitatea de la Ambulanță s-a mai relaxat

masina rosie ritivoiu

Ne apropiem de finalul valului 5 în județul Timiș, spune prefectul Mihai Ritivoiu, analizând datele inspectorilor de sănătate. Cifrele arată și că Serviciul de Ambulanță nu mai este asaltat de solicitări din partea populației pentru testarea la domiciliu, astfel că mașina de serviciu a prefectului, pusă la dispoziția medicilor, se reîntoarce la Palatul Administrativ. 

La începutul lunii februarie, prefectul de Timiș anunța că pune mașina de serviciu la dispoziția medicilor de la Serviciul de Ambulanță pentru testările la domiciliu. Alte 18 instituții publice au făcut același lucru. Acum, lucrurile s-au mai relaxat, așa că, mașinile se reîntorc la Prefectura Timiș, DSV, Garda Forestieră, ITM, ABA, DRDP și Aquatim.

„Am primit mașina înapoi de la Serviciul de Ambulanță. Eu unul consider că această acțiune a avut și rolul de a valida o modalitate în care noi ca instituții putem conlucra și aloca împreună resurse pentru orice situație de urgență a fost sau, Doamne ferește!, poate apărea. După cum vedeți din indicatori a scăzut numărul de cazuri, avem paturi libere la ATI. Eu cred că putem spune că ne apropiem de un final al acestui val. Ce ne rezervă, însă, viitorul nu pot să vă spun eu în acest moment.”, a declarat Mihai Ritivoiu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Datele DSP Timiș arată în ultimele 24 de ore în județ au fost confirmate 562 de persoane cu Covid-19 la un număr de 2.792 de teste efectuate. Rata de infectare în județ este 16,32 la mia de locuitori. Cea mai mare incidență se înregistrează la Moșnița Nouă – 26,29 la mie. La Timișoara se înregistrează 21,3 cazuri la o mie de locuitori.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/