Prefectul Cristian Gâfu, ales președinte al liberalilor din Bocșa

untitled design set 970x90 px

Filiala Bocșa a Partidului Național Liberal îl are de vineri drept lider pe Cristian Gâfu, prefectul județului Caraș-Severin. Sorin Perian, candidatul PNL pentru funcția de primar în 27 iunie, a fost ales vicepreședinte.

În PNL Boșca au fost organizate alegeri la finalul săptămânii trecute. Din partea PNL Caraș-Severin a participat Ovidiu Rădoi – vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și secretar general al filialei – și liderul de zonă – Liviu Brumar, consilier județean. S-a făcut o analiză a activității politice a liberalilor din ultimii ani, inclusiv o analiză a recentelor alegeri. Se pare că rezultatul obținut de Sorin Perian, candidatul liberal pentru funcția de primar, nu a fost îmbucurător, acesta clasându-se pe locul 3 din 5, așa că acesta a fost ales vicepreședinte, în timp ce lider este de acum Cristian Gâfu, prefectul județului Caraș-Severin.

Alături de Sorin Perian, cel care îndeplinește în prezent funcția de viceprimar al Bocșei, au fost aleși vicepreședinți ai filialei locale PNL consilierul județean dr. Șerban Vuia, Gabriela Răducan și Radu Gligor. Secretar-trezorier a fost ales ing. Marian Humă.

„S-au pus bazele pentru o viitoare construcție politică, o echipă ce va reuși să recâștige Bocșa la alegerile din 2024.”, se arată într-o informare a PNL Bocșa, cu mențiunea că Ovidiu Rădoi a mulțumit liberalilor bocșeni pentru aportul adus la câștigarea alegerilor la nivel județean în toamna anului 2020.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/