Prânz cu bucate tradiționale în lanul cu lavandă. Are loc un nou eveniment Banat Brunch

lavandaaa

Un nou eveniment gastronomic Banat Brunch are loc în acest sfârșit de săptămână în județul Timiș. De data aceasta, turiștii sunt așteptați în lanul cu lavandă de la Margina, pentru a se bucura de o masă cu bucate tradiționale într-un loc de poveste.

Continuă seria evenimentelor gastronomice Banat Brunch. Astfel, sâmbătă, 25 iunie, turiștii sunt așteptați în comuna Margina. Mai precis, în localitatea Zorani, vor putea servi o masă cu bucate tradiționale chiar în lanul cu lavandă.

Brunch la Sărbătoarea lavandei! Sâmbătă, 25 iunie, ora 11.00 – după Bac, examene, alergături și multă muncă – e momentul să vă odihniți preț de un brunch! La Zorani, în lanul cu lavandă! Printre multe alte bunătăți, veți avea parte de pită coaptă în șpoiert, de brânză proaspătă și, desigur, sirop și ceai de lavandă care, se spune, ajută la relaxare”, transmit organizatorii.

Masa va fi servită între orele 11.00 – 13.00, în gospodăria familiei Codrea, iar până la ora 15.00, sunt pregătite drumeții în lanul cu lavandă din Zorani, la izvor la Peșa, plimbări cu căruța trasă de cai, la biserica de lemn din Margina și cu bicicletele Eco Timiș.

expresb 1000x100

De asemenea, vor avea loc ateliere de opincărit și sculptură în lemn.

Taxa de participare costă 120 lei pentru adulți și copii peste 14 ani, 60 lei pentru copii între 12 și 14 ani, iar copiii sub 12 ani au acces gratuit. Fiecare participant va primi gratuit un buchet de lavandă și un produs derivat.

Mai multe informații despre evenimentul Banat Brunch din lanul cu lavandă sunt disponibile AICI!