Povestea halucinantă a crimei de la Oravița! Dosare penale pe bandă rulantă!

partial view of criminologist in latex gloves and protective suit holding knife above blood on

Crima care a șocat Oravița în Săptămâna Luminată ascunde o serie de scandaluri și de dosare penale. Din păcate, de fiecare dată victima a decis să facă un pas în spate.

Dosarele penale au curs pe bandă rulantă în ultimii doi ani! Scandaluri, bătăi. Toate au început în 2020 și s-au încheiat seara trecută, puțin după ora 21.00, când Loredana Buteanu a fost ucisă de fostul său iubit. Mihai Florea a înjunghiat-o în parcul central din Oravița, acolo unde victima se afla cu actualul concubin. Nici acesta din urmă nu a scăpat de lama cuțitului, însă polițiștii spun că viața lui nu a fost pusă în pericol. Imediat după crimă, atacatorul s-a făcut nevăzut, dar a fost prins de polițiști după aproximativ două ore de căutări.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT. Crimă la Oravița! Femeie înjunghiată în plină stradă!

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Povestea dintre victimă și călău a fost una de coșmar. Apelurile la 112 prin care Loredana anunța că a fost lovită nu s-au transformat niciodată în ani după gratii pentru Mihai, asta pentru că victima fie refuza să depună plângere penală, fie și-o retrăgea în scurt timp. Au fost întocmite mai multe dosare penale de-a lungul timpului. Cel mai recent, chiar în acest an.

florea mihai crima oravita

Mihai Florea

Au existat și ordine de protecție provizorie, însă, după expirarea valabilității de 5 zile, ele nu au fost prelungite din același motiv: Loredana nu a mai dorit să continue demersurile.

Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Mihai Florea a fost reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Tribunalul Caraș-Severin a admis astăzi propunerea Parchetului, continuându-se cercetările pentru săvârșirea infracţiunilor de omor şi loviri sau alte violențe.

loredana buteanu

Loredana Buteanu

Sursă foto principal: envato.com

banner 970 x 250