Funcția de director al Spitalului Județean Timișoara, scoasă la concurs

Se caută un nou director pentru Spitalul Județean Timișoara, cea mai mare unitate medicală din vestul țării. Persoanele interesate au timp până la începutul lunii iulie să-și depună candidaturile.

Anunțul de concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean Timișoara a fost postat pe site-ul instituției la începutul acestei luni. Astfel, aflăm că vor fi două etape de desfășurare a concursului.

Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, ce va avea loc în data de 8 iulie – etapă eliminatorie. Etapa de susținere publică și de evaluare a proiectului de management, care se va desfășura pe baza temelor cadru, în data de 13 iulie, ora 12.00.”, scrie în anunț.

leader board 728 x 90 px

Termenul-limită de înscriere a candidaților este data de 5 iulie, ora 15.00. Lista celor admiși va fi publicată în data de 8 iulie, urmează depunerea contestațiilor, iar apoi afișarea rezultatelor finale, pe 11 iulie. În 13 iulie se susține proiectul de management, iar rezultatele vor fi afișate a doua zi.

Se pot înscrie la concursul pentru funcția de director al Spitalului Județean Timișoara persoanele care au absolvit o instituție de învățământ superior medical, economic-financiar sau juridic; au absolvit cursuri de perfecționare în management sau management sanitar sau sunt absolvenți ai unui masterat sau doctorat în managementul sanitar, economic sau administrativ. De asemenea, candidatul ideal trebuie să aibă cel puțin doi ani vechime în posturile prevăzute cu studii universitare de lungă durată, nu a fost condamnat pentru săvârșirea unei infracțiuni, este apt din punct de vedere medical și nu a împlinit vârsta standard de pensionare.

Mai multe informații despre concurs sunt disponibile AICI!

În prezent, Spitalul Județean Timișoara este condus de Raul Pătrașcu (PNL), care ocupă funcția de director de aproape doi ani.