Portugalia lui Cristiano Ronaldo a avut fani din Reșița la finala EURO 2016!

explo 1000x200

Monte Gordo este colonia românească de pe malul Atlanticului. Stațiunea portugheză este de câțiva ani preferata atleților reșițeni atunci când vine vorba de pregătirea pentru marile competiții.

În aceste zile, Marius Cocioran și Narcis Mihăilă, însoțiți de antrenorul Octavian Măzăran și colegul de club, Florin Alin Știrbu, fac pregătire specială pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Pe 19 august, cei doi vor concura în proba de 50 km marș, cu gândul de a stabili noi recorduri personale.

Ziua de duminică, 10 iulie, a fost una specială, campionul reșițean Marius Cocioran, cel mai bun sportiv al județului Caraș-Severin, a împlinit 33 de ani. Aniversarea l-a prins la muncă, pentru că are în față cea de-a doua participare la competiția supremă, după Londra 2012. Aseară, cu toții au devenit fanii Portugaliei, noua regină a fotbalului european, după finala câștigată în fața Franței. S-au bucurat alături de prietenii din Monte Gordo pentru victoria lusitanilor. Iar din această dimineață își reiau antrenamentele spartane care să-i aducă în formă maximă la Rio.