Porto 1.37, Copenhaga 1.80 și Empoli 2.35. Începem săptămâna cu cele mai mari cote la Mozzart Bet

explo 1000x200

Ziua de luni debutează în forță pentru pasionații de pariuri. Cotele celor mai tari meciuri le găsiți doar pe platforma Mozzart Bet.  

FC Porto – Farense (ora 22:15) cota 1.37

FC Porto nu a pierdut etapa trecută cu Benfica, ceea ce înseamnă că locul doi este ca și adjudecat. Marea câștigătoare a egalului dintre Benfica și Porto rămâne însă liderul Sporting, care păstrează un avans considerabil față de locul doi.

Dragonii” întâlnesc etapa aceasta Farense, o echipă aflată în suferință, care nu a mai câștigat de patru etape.

Mozzart Bet oferă o cotă de 1.37 pentru o victorie a lui Porto!

Nordjaelland – FC Copenhaga (ora 20:00) cota 1.80

Copenhaga e pe locul 3 în prima divizie daneză, cu 48 de puncte, la 8 puncte distanță față de locul 1 și la 7 față de locul doi. De partea cealaltă, Nordjaelland nu traversează o formă tocmai bună, ocupând locul 6, cu 39 de puncte.

Judecând după forma arătată în ultimele partide, se prefigurează o victorie a celor de la Copenhaga. Pentru un astfel de deznodământ, avem parte de cea mai mare cotă din lume, 1.80, oferită de Mozzart Bet!

Empoli – Lecce (ora 15:00) cota 2.35

Duel tare în Serie B, între două formații pe care s-ar putea să le vedem sezonul următor împreună în Serie A.

Empoli are promovarea deja rezolvată, însă într-un astfel de meci, cum este cel cu Lecce, o echipă de tradiție a fotbalului din Peninsulă, nu ai cum să lași garda jos. Gazdele au un ușor avantaj la capitolul meciuri directe, câștigând 2 din ultimele cinci confruntări. Una a fost adjudecată de Lecce, în timp ce două partide s-au terminat la egalitate.

Pentru o nouă victorie a celor de la Empoli, Mozzart Bet oferă cota 2.35, cea mai mare din lume!

banner 970 x 250