Popovici: „Spitalul Județean de Urgență Reșița a intrat în comă!”

popovici ionut psd resita (2)
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

La această concluzie a ajuns șeful Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, Ionuț Popovici, după demisia managerului Călin Mircea Laza.

Vremea experimentelor făcute pe sănătatea cărășenilor a trecut, odată cu plecarea lui Laza din funcția de manager a celei mai mari unități medicale din județ, susține președintele CJAS Caraș-Severin. Într-o postare pe contul său de socializare, Ionuț Popovici vorbește despre managementul defectuos al managerului Laza, dar și despre arieratele de aproape 9 milioane de lei lăsate în urma sa.

CITEȘTE ȘI: Laza demisionează de la șefia Spitalului Județean din Reșița

Din 1 iulie, cel mai mare spital din Caraș-Severin nu mai are manager. După el, potopul… și arieratele – aproximativ 8.800.000 de lei la ora actuală! Deși Silviu Hurduzeu, din postura de deputat, s-a luptat și a adus 14,6 milioane de lei de la București pentru stingerea acestora, efortul său pălește în fața incompetenței. Și nu doar restanțele financiare sunt o problemă. Amintesc aici de RMN-ul dispărut din spital noaptea, ca hoții, și de ineficiența în a atinge valoarea de contract încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin”, spune Ionuț Popovici.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

De altfel, Popovici îi solicită lui Romeo Dunca să găsească rapid un înlocuitor al managerului Laza, care să asigure interimatul pentru câteva luni, până la revenirea pe funcție a lui Silviu Hurduzeu, câștigătorul alegerilor din 9 iunie pentru șefia Consiliului Județean Caraș-Severin.

Vremea experimentelor făcute pe sănătatea cărășenilor a trecut. La fel și cea a dezastrului împachetat frumos și vândut credulilor drept performanță și progres. Îl somez pe Romeo Dunca să găsească urgent o soluție. Ținând cont de experiența acumulată în sistemul medical din Germania și nu numai, poate că este momentul ca o soluție de avarie, domnul doctor Paul Purea să preia frâiele Spitalului Județean de Urgență Reșița până când Silviu Hurduzeu va reveni în funcția în care și l-au dorit alegătorii: cea de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!”, consideră președintele CJAS Caraș-Severin.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/