Exploziv, fabulos, incitant. Yaya Văliug, sub semnul vibrațiilor pozitive

yaya ponton Valiug; Stiri Timisoara si Resita
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Party people, Yaya Văliug își cheamă oastea! Se dă start petrecerilor de vară!

O explozie de energie și vibrații pozitive, într-un cadru natural, uluitor, pe malul pitoresc al lacului Văliug, acompaniate și de o călătorie culinară și o experiență vizuală deosebită. Asta vă așteaptă începând din acest weekend la Yaya Văliug.

Se dă marele start la petrecerile de top de la Yaya Văliug, locul în care pitorescul și uluitorul își dau mâna pentru a forma ceea ce este acum exemplul perfect al bunului gust și al calității desăvârșite. Este destinația turistică pitorească, din județul Caraș-Severin, ideală pentru cei care doresc să se și relaxeze în mijlocul naturii, înconjurat de peisaje montane impresionante, de păduri dense, dar și pentru cei care aleg distracția, până în zori de zi, pe malul lacului.

Petrecerea de deschidere promite să fie spectaculoasă, alături de invitați speciali, care vor da tonul festivităților:

•Soundopamine cu ritmurile lor unice și captivante
•Paul Coman, renumit pentru seturile sale electrizante
•Alen, care va aduce o doză suplimentară de energie și dinamism.

Open Yaya Valiug; Stiri, Publicitate in Timisoara si resita

Prin urmare, pregătiți-vă pentru o seară plină de dans, muzică grozavă și experiențe de neuitat la Yaya Văliug, asta după ce, bineînțeles, vă veți bucura, timp de două zile și de un eveniment culinar de excepție, marca: bucătar șef Marian Popovici. Acesta vă va oferi o experiență de live cooking de neuitat unde vă veți răsfăța cu un meniu sofisticat și diversificat, ce include: scoici delicioase, pastramă de berbecuț fragedă, steak de vită suculent, păstrăv proaspăt și multe alte delicii care vă vor încânta simțurile.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Fiecare preparat va fi pregătit în fața voastră de către talentatul Marian Popovici, aducând aromele și tehnicile gastronomiei de top direct pe farfuria voastră. Deci, nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de preparate gourmet într-o atmosferă relaxantă și elegantă, unde veți descoperi gusturi noi.

Chef Marian Popovici, Stiri, Publicitate in Timisoara si Resita

Dacă sunteți deciși să veniți la party, trebuie să știți că:

Bilete online:
Early Bird 👉30 lei
A doua lansare 👉40 lei
Bilete la ușă:
22:00-01:00 👉50 lei
01:00-08:00👉 70 lei

Petrecerile de la Yaya Văliug sunt renumite pentru atmosfera vibrantă și peisajele naturale spectaculoase. Desfășurate adesea pe malul lacului Văliug sau în pădure, acestea oferă muzică de la DJ renumiți și concerte live, combinând genuri variate. În concluzie, Yaya Văliug este o destinație versatilă, perfectă pentru iubitorii de natură, sport și relaxare, oferind o evadare liniștită și revigorantă din agitația cotidiană.

Stiri, Publicitate in Timisoara si Resita

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/