Popovici îl reduce la tăcere pe Tabugan și-i închide definitiv ușa Direcției Silvice!

Liderul ALDE Caraș-Severin e lovit din nou de fostul său coleg, Ionuț Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean, care vorbește despre interese personale și control asupra anumitor instituții publice!

Contrele dintre „aliații” Ion Tabugan și Luminița Jivan, liderii ALDE, respectiv PSD la nivel de județ, l-au atras în dialog și pe președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, care-l atacă dur pe fostul său coleg de partid. „Domnul Tabugan este mai rigid decât un bolovan! Nu vreau să mă bag ca musca-n lapte, dar am avut mai multe experiențe politice inexplicabile cu domnul deputat, ales pe listele PMP și morala asta acum nu are rost. Dacă facem politică doar pentru funcții, doar pentru a controla anumite instituții, pentru a ne atinge anumite obiective, sincer, mai bine ne lăsăm păgubași. Politica trebuie făcută pentru oameni, nu pentru interesele personale, pentru oamenii care ne-au acordat votul de încredere și șansa de a ocupa aceste demnități publice”, a reacționat liderul PMP Caraș-Severin.

Șefa PSD Caraș-Severin a spus cu subiect și predicat că ALDE, cu alte cuvinte, Ion Tabugan, controlează mai multe instituții din județ, în special Direcția Silvică, unde deputatul a fost director și de unde s-a autosuspendat în momentul în care a plecat în Parlamentul României. Popovici, în schimb, îi transmite lui Tabugan să-și ia adio de la Direcție. „Domnul deputat, ținând cont că partidul din care face parte nu a obținut nici măcar numărul suficient de voturi pentru a-și asigura mandatul de parlamentar, ar trebui să se abțină de la opinii politice și, mai mult, cred că ar trebui să ia cel puțin o pauză, dacă nu, să își vadă de pensie, pentru că noul Cod Administrativ nu îi mai dă posibilitatea să revină la Direcția Silvică”, a mai spus Ionuț Popovici.