Popovici îl face praf pe Frunzăverde! „Județul nu e într-o stare prea bună! Sunt cratere care nu ar trebui să existe în 2016 într-o țară civilizată!”

Vicepreședintele PMP al Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, nu e deloc încântat de ceea ce a găsit în administrația publică județeană aflată atâția ani sub comanda lui Sorin Funzăverde și nici de ceea ce a constatat în campania electorală, când a făcut mulți kilometri pe drumurile foarte proaste din județ!

Președintele Silviu Hurduzeu nu a împărțit deocamdată sarcinile în Consiliul Județean, asta probabil și din cauza debarcării în timp record a vicepreședintelui Mihai Bona, dar cel de-al doilea vicepreședinte, Ionuț Popovici, știe deja cu ce ar vrea să se ocupe. După cum a declarat într-o conferință de presă ținută la sediul PMP, ar vrea să le rezolve pe toate, deși a enumerat o mulțime de probleme. Popovici a criticat în primul rând starea foarte proastă a drumurilor din județ și chiar dacă nu a rostit numele lui Frunzăverde, aprecierile sale i-au vizat exact pe cei care au condus județul în ultimii ani.

„Nu s-au delegat atribuțiile în Consiliul Județean. Mi-aș dori să mă ocup în principal de problemele sociale, de infrastructură, de Spitalul Județean. Cu puterea mea de muncă chiar cred că aș putea schimba câteva lucruri, pentru că nu sunt în ordine. Primul lucru pe care am început să-l fac e un inventar al tuturor drumurilor județene. Vom încerca să le facem așa cum trebuie! În acest moment, este obligatoriu să renunțăm la culoarea politică. Administrația județeană trebuie să funcționeze, nu ne permitem să avem orgolii politice și să blocăm județul, pentru că nu e într-o stare prea bună. Mă refer la drumurile județene, sunt foarte multe, celebrul drum către Vermeș, spre Forotic, din Valea Almăjului să nu mai discutăm, Căvăran – Maciova, Fizeșul, pe DJ 582, până la Grădinari, sunt niște cratere care nu cred că ar trebui să existe într-o țară civilizată în 2016! Ăsta e patrimoniul pe care noi l-am moștenit!”, a declarat prim-vicepreședintele PMP Caraș-Severin.

leader board 728 x 90 px