Popovici îl desființează pe Tabugan! „Orice partid își dorește să piardă un parlamentar care în trei mandate nu a făcut nimic!”

Reales președinte al Partidului Mișcarea Populară Caraș-Severin, Ionuț Popovici, vicele Consiliului Județean, îl atacă dur pe deputatul Ion Tabugan, cel care și-a dat demisia din formațiunea lui Traian Băsescu preferând, cel puțin deocamdată, să rămână neafiliat politic!

Popovici și Tabugan au respectat directivele trasate de Băsescu, dar între ei nu a fost niciodată o relație prea apropiată. Iar asta se vede cel mai bine acum, când singurul parlamentar pe care îl avea PMP Caraș-Severin a plecat din partid. Ionuț Popovici a fost reales imediat președinte, funcție pe care o pierduse în detrimentul lui Tabugan la momentul fuziunii cu UNPR, și trântește ușa după fostul său coleg. „Le mulțumesc colegilor mei pentru că, pentru a doua oară, mi-au acordat votul de încredere. Eu am fost ales de două ori în comparație cu domnul Tabugan, care a fost numit, deși categoric nu a fost voința Partidului Mișcarea Populară Caraș-Severin. A fost voința colegilor noștri de la centru această numire interimară, care din punctul nostru de vedere nu are o încărcătură legitimă așa cum are un președinte ales. Colegii mei mi-au acordat pentru a doua oară votul de încredere, fapt care mă obligă să privesc înainte și să duc PMP la următoarele bătălii electorale pe podium și, categoric, nu pe locul trei!”, a declarat Popovici pentru expressdebanat.ro.

Noul lider PMP Caraș-Severin susține că partidul are numai de câștigat după plecarea lui Ion Tabugan, a cărui activitate parlamentară ar fi atras mai degrabă un capital negativ formațiunii lui Traian Băsescu. „Nu e o pierdere, mai ales dacă ne uităm la rezultatele de la alegerile locale și de la cele parlamentare. Îi doresc mult succes domnului Tabugan acolo unde dumnealui va merge, pentru că sunt convins că nu va rămâne independent. Alegătorii vor hotărî dacă gestul politic sau în acest moment apolitic este binevenit pentru politica din județ. Cred că orice partid își dorește să piardă un parlamentar care în trei mandate nu a făcut nimic”, a mai afirmat Popovici.

1000x100 (5)