Popovici: Deciziile imbecile ale lui Cîțu, marioneta lui Iohannis, duc PNL și România într-o direcție foarte greșită!

ionut popovici
banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Președintele PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, îi consideră drept vinovați pentru criza politică din România pe președintele Klaus Iohannis și pe premierul demis Florin Cîțu!

Chiar dacă PMP nu e în Parlament și, astfel, nu e implicat în negocierile pentru formarea unui nou guvern, Popovici spune că nu privește deloc detașat ceea ce se întâmplă pe scena politică națională. „Totul cred că a început înainte de congresul liberalilor, care a fost un fiasco total, un exercițiu de a juca în picioare democrația. Când se fraudează un congres de o asemenea anvergură, cu 5.000 de participanți, cu președintele României, există și urmări. Astăzi avem un premier interimar, probabil cel mai slab premier post-decembrist, care întinde coarda și nu își dă seama că merge într-o direcție foarte foarte greșită. Astăzi, România este ca o barcă în mijlocul mării pe o furtună foarte puternică. Florin Cîțu are în spate un președinte de țară care îl păpușează, iar el ia decizii imbecile care au adus România în această situație!”, a comentat liderul PMP Caraș-Severin.

1000x100 casa brutarului

În fața statisticilor care arată că în fiecare zi dispare populația unui sat românesc din cauza incompetenței autorităților într-o pandemie nemiloasă, Popovici spune că e nevoie urgent de un guvern stabil, cu o largă majoritate, format din oameni specialiști. „Acum nu mai este vorba despre politică, este vorba despre România. Liderii PSD, PNL, UDMR, USR ar trebui să se pună la masă și să găsească o soluție fără ambiții politice, fără doctrină. Va fi foarte greu dacă nu există acest consens. Primul partid care ar fi trebuit să desemneze un premier e PSD, pentru că a câștigat alegerile parlamentare, iar o majoritate ar fi trebuit să se creioneze în jurul PSD.”, a mai spus consilierul județean, sugerând că e momentul ca social-democrați să dea noul prim-ministru.

expres banat 1000x100 (2)