Popas pe Valea Sfârdin, la cascada Bobot

cascada bobot 2
casinoherculane by sungarden

Pentru turiștii care ajung la cascada ascunsă între dealurile Mehadiei, administrația locală a amenajat un spațiu pentru relaxare și agrement.

Cascada Bobot se află pe râul Sfârdin, nu departe de Mehadia. Deși prea puțin cunoscută publicului larg, aceasta este în atenția administrației locale în vederea punerii sale în valoare. Din centrul localității Mehadia și până la cascadă sunt aproximativ doi kilometri. Până aici se poate ajunge și cu mașina, dar pentru iubitorii de drumeții recomandarea este ca drumul să se parcurgă pe jos, Valea Sfârdin fiind o încântare. Pe traseu, au fost montate și indicatoare, pentru o mai bună orientare către obiectiv.

În urmă cu doi ani, autoritățile din Mehadia au amenajat în poiana Sfârdin o zonă de camping, iar, de curând, a fost ridicat aici și un foișor, unde turiștii se pot odihni, lua masa sau, în caz de vreme rea, se pot adăposti.

Pentru a facilita accesul către cascadă, autoritățile din Mehadia au accesat un proiect european, în valoare de un milion de euro. Din această sumă, vor fi modernizate mai multe tronsoane de drum, printre care și cel care duce la cascada Bobot.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

foisor cascada bobot

popas cascada bobot

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/