Inginerie medicală la Centrul UBB Reșița

centrul ubb resita
mbmr 1000x100

Oferta educațională se diversifică prin colaborarea profesorilor de la facultatea de inginerie cu specialiștii spitalului județean.

Despre noua specializare s-a vorbit încă de anul trecut, când noul program de studii de licență a fost prezentat tinerilor cu ocazia cursului festiv. La fix un an distanță, directorul Centrului UBB, Andrade Bichescu a anunțat deschiderea noii specializări odată cu viitorul an universitar. Și se pare că intențiile nu se opresc aici întrucât, conform lui Bichescu, în perioada imediat următoare, se dorește ca, la Reșița, să înceapă un program de studii de licență și în domeniul sănătății. „Centrul UBB și-a diversificat oferta educațională pentru că universitatea vrea să fie cât mai prezentă și activă în comunitatea locală și în regiune”, a spus Andrade Bichescu.

gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Muzeul TM

Dezvoltarea va fi și mai accentuată după finalizarea campusului dual, pentru care a fost semnat contractul în valoare de 25 de milioane de euro. Odată deschis învățământul dual la universitatea reșițeană, acesta va aduce programe de studii în care practica va juca un rol determinant. Asta deoarece practica va avea o pondere tot mai importantă pe măsura apropierii finalului studiilor iar, la absolvire, tinerii vor fi foarte familiarizați cu domeniul în care se pregătesc.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/