Popa, siderat! „Sicrie la ofertă, doi plus unul gratis! Am ajuns să ne dorim să mai moară cineva pentru a prinde un sicriu gratis?!”

Primarul Reşiţei, Ioan Popa, susţine că în oraş sunt amplasate ilegal peste 5.000 de reclame de diferite forme, mărimi şi dimensiuni, pentru majoritatea fiind trimise, celor care le deţin, înştiinţări în vederea intrării în legalitate.

„Aceste reclame nu numai că sunt amplasate ilegal, unele dintre ele pun chiar în pericol viaţa trecătorilor, iar aspectul oraşului te duce cu gândul la unul medieval”, a declarat Popa. Acesta a prezentat fotografii realizate pe teren, în Complexul Comercial „Victoria”, unde a constatat că se face reclamă coroanelor mortuare. „Sicrie la ofertă, doi plus unul gratis! Așa am ajuns? Să ajungem să ne dorim să mai moară cineva pentru a prinde un sicriu gratis?!”, a comentat primarul.

CITEŞTE ŞI: Mii de reclame ilegale în Reşiţa! Peste 3.000 de notificări trimise de echipa Nelu Popa!

„Am organizat această conferință de presă tocmai pentru a demonta ceea ce se șoptește prin oraș, că am căuta să dăm amenzi sau să favorizăm nu știu ce firme de proiectări! Nu vrem să dăm amenzi, am vrea ca lumea să se conformeze voluntar”, a mai spus Ioan Popa.

La conferința de presă de ieri a fost prezentă și Mihaela Copia, arhitectul-șef al orașului, care a explicat că Primăria nu poate tolera haos în oraș și că legea ne obligă să intrăm în legalitate. Revenind la Complexul „Victoria”, primarul Ioan Popa a mai prezentat niște stâlpi de susținere care erau ornamentați ca niște acadele de Crăciun: „O să înceapă lumea să-i lingă, nu-i posibil așa ceva!”, a mai spus Popa.