Popa a defrișat jungla din Moroasa! „Noi am cărat peste 15 camioane de deșeuri și țiganii, vreo cinci!

Primarul Reșiței își roagă concetățenii să nu mai depoziteze toate vechiturile pe la grădinile improvizate! Municipalitatea ridică blocuri noi și face drumuri speciale pentru traficul greu!

Grădinile pentru care Nelu Popa a dispus să nu se mai prelungească niciun contract au revenit din nou în atenție. Asta după ce angajații municipalității au transpirat serios ca să poată face măsurătorile necesare proiectării blocurilor ANL ce urmează să se ridice în Moroasa. „La ora asta se lucrează la PUZ și la proiectul tehnic. Sunt lucrări avansate, în teren ne-am oprit la igienizările făcute pentru a putea face ridicările topo. Nu poți face lucrări topo într-o zonă de junglă. Contractele cu grădinile rămân suspendate. Veniturile care ne veneau de acolo erau insignifiante. Dar noi nu intrăm peste oameni, dacă au o grădină, pot să și-o țină, să o gestioneze în continuare. Noi nu intrăm peste oameni acum, dar acolo unde avem nevoie, în speță zona Moroasa sau de la KM 8 până la Valea Țerovei, unde vom face drumul de legătură cu parcul industrial, nu vrem să mai stăm să ne judecăm, să-i notificăm”, a explicat edilul-șef.

Și ca să nu se mai plângă nimeni din cauza grădinilor pentru care nu se mai prelungesc contractele, primarul Popa a dezvăluit și ceea ce au ridicat oamenii de la salubrizare din Moroasa: „Eu solicit reșițenilor doar să nu-și mai ducă mașinile de spălat, frigiderele, calorifere pe acolo, pentru că nu mai vrem să curățăm după ei. În Moroasa am cărat peste 15 camioane de deșeuri. Dacă erau grădini de ceapă și de zarzavat, noi nu ar fi trebuit să cărăm nimic de acolo. Am cărat însă peste 15 camioane, noi, Primăria, și vreo cinci camioane, țiganii!”