Pompierii militari cărăşeni salvează vieţi omeneşti, bunuri, dar şi spiritul Crăciunului

În prag de sărbători, un gest mic poate aduce bucurii nebănuite în sufletul celor mai puțin mângâiați de viață. Este și cazul a șase familii cu 20 de copii pentru care Moș Crăciun s-a grăbit să ajungă mai repede, dar nu oricum, ci cu sprijinul nemijlocit al pompierilor militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița.

Cu bucurie și emoție… Așa au fost întâmpinați pompierii cărășeni weekendul trecut, atunci când pachetele cu tot felul de bunătăți pentru masa de Crăciun au ajuns la cei 20 de micuți nevoiași din judeţ și la cei care i-au călăuzit în viață, unii dintre ei cu fața brăzdată de nenumărate încercări, oameni care au căutat să le ofere micuților măcar căldură și ocrotire, dacă posibilitățile materiale nu le-au permis mai mult decât atât.

„Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, unii semeni au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor celor care pot să le aducă un dram de speranță și bucurie. Oricât de mic ar fi cadoul pe care-l facem celor sărmani, ceea ce contează cu adevărat este faptul că dăruim din inimă. Atunci când facem acest lucru, cei din jurul nostru simt căldura cu care încercăm să ne apropiem de ei, iar această apropiere le umple sufletul cu bucurie, gestul nostru devenind astfel o amintire frumoasă care-i ajută să treacă peste greutățile vieții cu speranță.”, este mesajul salvatorilor cărășeni, de data aceasta într-o misiune specială menită să aducă un strop de fericire acolo unde speranța părea apusă de multă vreme.

Dat fiind faptul că scrisorile către moșul cu daruri nu sunt încă procesate în totalitate, pachete asemenea celor distribuite weekendul trecut urmează să ajungă și la alte familii nevoiașe, acțiunile de întrajutorare ale salvatorilor cărășeni continuând astfel pe tot parcursul acestei săptămâni.