Dunca, la Parchet! Pentru delapidare și lucrări neconforme!

Două plângeri penale formulate deja și două aflate în lucru trimit președintele Consiliului Județean Caraș-Severin organelor abilitate pentru a-i cerceta pe hoții pe care acesta i-a descoperit la Direcția de Drumuri Județene și la Căminul pentru Persoane Vârstnice.

Romeo Dunca a făcut o adevărată echipă de anchetă imediat după ce a fost instalat președinte al administrației județene, iar rezultatele au fost prezentate în spațiul public cu mențiunea că „rechizitoriile” vor fi trimise mai departe, la Parchet. Pentru tragerea la răspundere a presupușilor vinovați și pentru recuperarea prejudiciilor. „Am depus cred că deja două. Sunt patru lucrări, nu știu exact, nu vreau să mint, să zic că am depus sau sunt pregătite cu tot ce trebuie. Domnul care se ocupă de acest departament este din păcate bolnav de COVID. Două din ele sunt lucrările pe care le-am prezentat în conferința de presă, de drumuri. Acelea sunt cu toate persoanele implicate. Mai trebuie să adresăm instituțiilor lucrările vizavi de acea delapidare de 2.500.000 de lei de la Centrul de persoane vârstnice.”, a precizat șeful CJ.

În timp ce procurorii primesc deja de lucru de la președintele Dunca, în Consiliul Județean și instituțiile din subordine continuă controlul. „Mai nou avem un alt front de lucru, am găsit alte lucrări care au venit la plată și care sunt neconforme, care nu au documente justificative suficiente. Cele pentru care am găsit documente justificative ai fost verificate în teren și am constatat anumite lipsuri, e un fenomen dificil și care se desfășoară într-o atmosferă foarte ostilă.”, a adăugat Romeo Dunca.

leader board 728 x 90 px