Pompierii de la ISU Timiș au acceptat provocarea Jerusalema Dance! Antrenament de excepție în pași de dans

Au salvat nenumărate persoane, au stins incendii, au intervenit în situații excepționale, iar acum au mai acceptat o altfel de provocare – Jerusalema Dance Challenge. Echipați corespunzător și cu măști pe față, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-au antrenat în pași de dans pe melodia Jerusalema, devenită cunoscută la nivel mondial.

Echipajele din cadrul Detașamentului 2 din cadrul ISU Banat le-au adus zâmbetul pe buze internauților după ce s-au filmat în timp ce dansau pe melodia sud-africană lansată în 2019. Provocarea este cunoscută peste tot în lume, iar în mai multe țări precum Franța sau Germania chiar medici din prima linie au acceptat challenge-ul și au dansat după o zi plină de muncă.

„Cine zice că pompierii nu fac față provocărilor? Jerusalema Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie. Sperăm că acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”, au postat dei de la ISU Timiș pe Facebook.

banner 1000 x 100 hd