Polițistul căzut la datorie a fost condus pe ultimul drum!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițistul Cristian Amariei a fost condus pe ultimul drum cu onoruri militare, în localitatea Recaș. Șeful Poliției Române și mii de oameni au participat la înmormântarea agentului căzut la datorie.

Polițiști, jandarmi, angajaţi ai penitenciarului, Poliţiei de Frontieră și din trupele speciale au fost alături de soție și de cei doi copii rămași orfani de tată. Peste 1.000 de oameni și-au luat rămas-bun de la cel care a fost Cristian Amariei.

Slujba a fost ținută de IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului, iar sicriul polițistului a fost învelit în tricolor și  purtat pe brațe de colegii săi. Ceremonialul a fost oficiat și de Corpul de Gardă al Poliției Romane. De la funerarii nu a lipsit nici Ioan Buda, șeful Poliției Române.

Tot astăzi, agentul căzut la datorie a fost înaintat în gradul de subinspector de Poliție post-mortem și decorat cu Emblema de Onoare pentru merite deosebite în slujba comunității.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Vă reamintim faptul că polițistul Cristian Amariei a fost împușcat mortal duminică, în timpul misiunii, de suspectul pe care îl urmărea, Marcel Ionel Lepa.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/