Poliţiştii din Oţelu Roşu au reținut șase mascați hunedoreni!

Un jaf produs la finele săptămânii, într-un magazin din Oțelu Roșu, s-a finalizat cu arestarea a şase mascaţi, aduşi azi în faţa judecătorului de drepturi și libertăți de la Caransebeș.

Hoții au venit gata pregătiți pentru a intra prin efracție, cu cagule pe față și au acționat direct la ceea ce-i interesau: țigările! După care s-au făcut nevăzuți. Numai profesionalismul și experiența polițiștilor din Oțelu Roșu au făcut ca autorii să fie depistați rapid. Este vorba de șase hunedoreni, din Uricani, care, se pare, au mai dat asemenea lovituri.

Procurorii parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș i-au reținut pentru 24 de ore, iar astăzi i-au prezentat judecătorului de drepturi și libertăți de la Caransebeș cu propunerea de arestare preventivă a acestora pentru 30 de zile.

 

UPDATE

”Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că autorii faptei au părăsit zona cu un autoturism. A fost solicitat sprijinul structurilor de poliție din apropiere, ulterior polițiștii din orașul Hațeg au oprit în trafic un autoturism în care se aflau șase bărbați, iar la controlul efectuat, în interiorul autoturismului au fost identificate bunurile furate și obiecte folosite la forțarea ușilor de acces în societatea comercială. Valoare bunurilor furate este de aproximativ 5000 lei, acestea fiind recuperate și restituite părții vătămate. Autorii furtului, șase bărbați cu vârsta între 17 și 22 de ani, cu domiciliul în localitatea Vulcan, județul Hunedoara, au fost reținuți de polițiști și depuși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului nostru” ne-a transmis cms. Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș_Severin.