Polițiștii cărășeni se vor da în spectacol, vineri, la Reșița!

În fiecare an, data de 25 martie are o însemnătate deosebită pentru oamenii legii, fiind Ziua Poliției Române. Iar pentru a marca așa cum se cuvine împlinirea a 197 de ani de atestare documentară, reprezentanții IPJ Caraș-Severin îi invită pe cetățeni să se bucure de acest moment împreună!

Vineri, 22 martie, între orele 10:00-13:30, Piața Tricolorului din Reșița va fi gazda evenimentului organizat de către Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin, cu ocazia Zilei Poliției Române, prilej cu care oamenii legii vor prezenta, în fața publicului participant, o parte din dotarea și înzestrarea Poliției, unele rezultate din cadrul acțiunilor și activităților întreprinse, precum și un exercițiu demonstrativ.

Tot cu ocazia Zilei Poliției Române, în această săptămână (19 martie), polițiștii au participat la un concurs de tir, iar printre cei care au ocupat primele locuri ale podiumului se pot enumera: Ovidiu Covaciu (subinspector, Poliția Orașului Oțelu Roșu – locul I, care a marcat 60 de puncte din 60 posibile); Adrian Cornea (agent șef principal, Poliția Comunei Păltiniș – locul al II-lea, cu 59 de puncte); Ancuța Chețan (locul al III-ea).

În zilele următoare se vor desfășura și alte concursuri, precum table, tenis de masă și, bineînțeles, fotbal.

Cei interesați să-i cunoască pe viu pe oamenii din umbră ce veghează la bunăstarea cetățenilor și să sărbătorească împreună cu aceștia sunt invitați în Parcul Tricolorului din Reșița, vineri, 22 martie, între orele 10:30-13:30.