Polițiștii cărășeni se mobilizează de ziua lor pentru salvarea unei fetițe de trei ani!

Ca de fiecare dată, oamenii legii răspund pozitiv în fața oricărei campanii pentru colectare de sânge. În contextul acțiunilor desfășurate în această săptămână cu ocazia Zilei Poliției Române, polițiștii s-au prezentat în această dimineață la Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița.

Pregătiți pentru a da o mână de ajutor cetățenilor, polițiștii cărășeni au venit din nou să doneze sânge. „A devenit obișnuință, nu neapărat apelul făcut de doamna Gherle, noi suntem tot timpul în slujba cetățeanului și având în vedere că este nevoie de noi și în această situație răspundem pozitiv. Cu atât mai mult cu cât peste câteva zile se va aniversa ziua Poliției Române și este încă un prilej pentru noi de a marca această zi chiar donând sânge pentru semenii noștri”, a precizat comisarul-șef Decebal Davidoiu, șeful Serviciul Poliției Rutiere. Lili Gherle, cea care a inițiat campania „Un strop de sânge pentru un copil”, luptă încă o dată pentru salvarea unei vieți. „Astăzi încerc să lansez o campanile pentru o fetiță de trei ani de la Caransebeș care chiar are nevoie de ajutorul nostru și sincer este cel mai tragic caz pe care l-am văzut eu. Copilașul acesta trebuie ajutat foarte mult financiar să se ducă la operație și până să plece dincolo are nevoie de un medicament care costă 240 de lei cutia și ține trei zile. Mulțumesc Inspectoratului pentru solidaritatea arătată și mulțumesc domnului Davidoiu pentru ajutorul pe care mi l-a dat și de această dată”, a precizat aceasta.

lili gherle donare sange donare sange politie

Campania ce a început astăzi încearcă strângerea de fonduri necesare pentru operația unei fetițe de trei ani din Caransebeș. Micuța trebuie operată de un hematom cerebral, iar la Szeged, locul unde se va desfășura intervenția, costurile se ridică la 10 mii de euro. Bonurile primite în urma donării de sânge vor fi valorificate și depuse pentru operația copilei. „Fetița mea s-a născut cu 13 boli. La naștere a făcut hemoragie la cap, i s-a perforat intestinul, a făcut septicemie, are hidrocefalie. Acum cea mai mare problemă este hematomul de pe creier și am fost la Szeged, iar operația costă 10 mii de euro. Noi ne-am pus apartamentul în vânzare ca să îl dăm pentru ea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au întins o mână de ajutor și sper să fie bine până la urmă” , a explicat cu ochii în lacrimi mama micuței.

donare sange donare sange

banner 1000 x 100 hd