Poliţiştii cărăşeni, la momentul bilanţului

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Grigore Stolojescu crede că poliţiştii şi-au îndeplinit cu succes misiunile în anul care s-a încheiat. De asemenea, acesta a făcut referire şi la priorităţile pe care le are inspectoratul pentru anul 2012.

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, a avut loc astăzi şedinţa de evaluare a activităţii inspectoratului pe anul 2011. „Chiar dacă anul 2011 a fost un an dificil, poliţiştii au demonstrat profesionalism şi eficacitate în lupta cu infracţionalitatea, aspect relevat în bilanţul anului trecut. Apreciez activitatea angajaţilor IPJ ca fiind foarte bună”, a spus Grigore Stolojescu, comisarul-şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Şi în 2012, poliţiştii promit că vor interveni cu promptitudine la rezolvarea problemelor pe care le au cetăţenii. Ca priorităţi, acestea au în vedere în primul rând, destructurarea grupărilor infracţionale. „Intensificarea acţiunilor de combatere a fenomenului infracţional care prejudiciază bugetul consolidat al statului, optimizarea capacităţii de acţiune a structurilor de siguranţă publică, optimizarea gestionării resurselor umane, financiare şi logistice, îmbunătăţirea sistemului de relaţionare cu societatea civilă şi autorităţile administraţiei publice şi creşterea gradului de vizibilitate în mass-media centrală şi locală, sunt, de asemenea, priorităţile IPJ Caraş-Severin, pentru anul în curs”, a adăugat comisarul-şef Grigore Stolojescu.

La bilanţul IPJ au participat Octavian Ţunea, prefectul judeţului Caraş-Severin, Costinel Ristache, şeful A.T.O.P., conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, reprezentanţi ai instituţiilor cu care I.P.J.Caraş-Severin cooperează, şefii poliţiilor municipale şi orăşeneşti, şefii secţiilor de poliţie rurală, precum şi ofiţeri şi agenţi de poliţie din aparatul judeţean.