Polițiștii cărășeni au pus ochii pe așa-zisele haine de firmă

haine contrafăcte la vânzare
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Peste 100 de articole de îmbrăcăminte despre care exista suspiciunea că sunt contrafăcute au fost confiscate ieri de polițiștii din Caraș-Severin.

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin au desfășurat ieri acțiuni de verificare a respectării legislației în domeniul caselor de marcat și a proprietății intelectuale, fiind efectuate controale la 7 societăți comerciale din județ.

În urma controalelor au fost confiscate aproape 120 de articole de îmbrăcăminte, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei unor agenți economici care nu au respectat obligația de a utiliza aparate de marcat economice fiscale și a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă înregistrată sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază titularul mărcii înregistrate.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Polițiștii cărășeni spun că articolele de îmbrăcăminte confiscate erau puse la vânzare într-o societate comercială din municipiul Caransebeș, acolo au fost descoperite 119 haine, de diferite mărci, susceptibile a fi contrafăcute. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Acțiunile polițiștilor pentru verificarea legalității activităților de comerț continuă și în perioada următoare.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/