Accidente în lanț seara trecută pe drumurile din Caraș-Severin

look on wet city through windshield from inside the car at rain weather at night

Trei accidente cu victime s-au produs aseară în Caraș-Severin într-un interval de trei ore. În total, șase persoane au fost rănite și au ajuns la spital. Cauza principală: neadaptare vitezei la carosabilul umed.

Neadaptarea vitezei la condițiile de drum, pe un carosabil umed, a fost principala cauză pentru producere accidentelor de seara trecută. Un prim incident a avut loc pe DN 58A, între Ezeriș și Soceni. Un autoturism a lovit piciorul pasajului de cale ferată. Nu au existat persoane încarcerate, dar un minor și un adult au ajuns la spital. O a treia persoană a refuzat îngrijirile medicale.

Al doilea accident a avut loc în Oțelu Roșu, pe strada Hațegului. Au fost implicate două autoturisme, fiind vorba despre o coliziune laterală cu o mașină care circula din sens opus. În acest caz au rezultat trei victime duse la spital cu ambulanța, iar o a patra persoană a refuzat îngrijirile medicilor.

Al treilea accident s-a produs pe DN 6, în zona Slatina Timiș. O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. O femeie a ajuns la spital.

Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

tmc 640