Polițiștii cărășeni au avut sărbători liniștite

Mini vacanța de Revelion a fost una liniștită pentru polițiștii cărășeni. Niciun incident spectaculos nu a necesitat intervenția oamenilor legii. Asta nu înseamnă că nu au fost luate măsuri împotriva celor care au tulburat ordinea și liniștea publică sau împotriva șoferilor indisciplinați.

Niciun accident grav și niciun alt incident de amploare nu a fost înregistrat în Caraș-Severin în perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018. Cu toate acestea, oamenii legii au intervenit în unele cazuri fie pentru a-i sancționa pe cei care au tulburat liniștea și ordinea publică, fie pe șoferii care au încălcat diverse reguli de circulație. Au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

„Polițiștii au intervenit la 199 de evenimente din care 154 sesizate prin SNUAU 112. Au fost aplicate 232 sancțiuni contravenționale, din care 30 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 186 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

În total polițiștii cărășeni au fost sesizați cu privire la săvârșirea a 26 de infracțiuni, dintre care 9 împotriva persoanei (amenințări, loviri sau alte violențe), 10 împotriva patrimoniului (5 furturi, 4 distrugeri), 3 pe linia nerespectării regimului materialelor pirotehnice, 2 la regimul rutier, 2 alte infracțiuni.