Politicienii cu epoleți din AUR n-au găsit sediul PNL Caraș-Severin și atunci au protestat la PSD!

hurduzeu silviu presedinte psd cs
untitled design set 970x90 px

Foști șefi din Poliția și Jandarmeria județului Caraș-Severin, astăzi membri AUR, au protestat zilele trecute în fața sediului PSD din Reșița față de posibila comasare a alegerilor parlamentare cu cele locale!

Silviu Hurduzeu, liderul PSD Caraș-Severin, n-a fost deranjat de protestul AUR din fața sediului județean al social-democraților, însă spune că nu-l înțelege atât timp cât din mesajele lui George Simion rezultă că își dorește să vină cât mai repede la putere. Ori asta nu se poate întâmpla decât în urma alegerilor. În plus, protestatarii ar fi greșit adresa, ideea comasării aparținând PNL, nu PSD.

„A fost un miting în miting «spontan», anunțat cu câteva zile înainte chiar pe pagina lor de Facebook. A fost atât de spontan încât au venit cu lumânări și cu pancarte. Eu i-am întrebat pe cei de la AUR de ce vin la PSD, că nu noi am avut această inițiativă de comasare a alegerilor, ci cei de la PNL. Sigur că, fiind în coaliție, o discutăm și vom lua măsura cea mai bună. Dar nou nu putem fi de acord cu ce spune AUR, că românii nu vor mai ști ce să voteze. Chiar am încredere că vor ști să facă diferența între buletinul de vot de la primar, la Consiliul Local și cel de la președintele Consiliului Județean sau de la Parlamentul European. Când i-am întrebat de ce totuși au venit la PSD și nu se duc la PNL, au spus că nu găsesc sediul PNL din Reșița. Nu știu dacă a fost o glumă din partea lor sau nu.”, a comentat deputatul Hurduzeu.

Acțiunea AUR din fața sediului județean PSD din Reșița s-a derulat fără incidente. Hurduzeu a remarcat poziția amuzantă în care s-au aflat unii dintre protestatari, referindu-se la foștii șefi din Poliție și Jandarmerie, care nu cu mult timp în urmă participau la astfel de acțiuni pentru a asigura ordinea și disciplina. „Am încercat să nu să nu provocăm, să nu răspundem acestei provocări, tocmai pentru că putea degenera acest protest. Deși, la acest miting erau printre protestatari și noii membri AUR, cândva reprezentanți ai unor instituții de forță, care știu foarte bine care e diferența între miting spontan și miting organizat. Am avut o colaborare bună cu aceștia cât a fost prefect sau președinte de Consiliu Județean. M-au surprins acum, m-aș fi așteptat ca, la începutul unei cariere politice pentru ei, altfel să decurgă primul contact între noi. Chiar și așa, dacă doresc, îi aștept oricând la sediul partidului să discutăm. Aș fi așteptat ca, la începutul carierei lor politice, mai ales în relația cu PSD, să fie puțin altfel. Îi aștept în continuare să discutăm chiar și această problemă a comasării alegerilor, pentru că am văzut declarațiile președintelui George Simion, că ar fi neconstituțional, dar noi discutăm despre un lucru care încă nu s-a întâmplat, nu s-a modificat nicio lege. În plus, pentru unii care se declară războinicii luminii, care vor alegeri să înlăture actuala putere și să vină cât mai repede la guvernare, această comasare ar veni tocmai în asentimentul lor. Nu văd de ce le e frică!”, a mai spus Silviu Hurduzeu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/